

I dag, den 16. november 2023, har kantinen på IBA holdt Økologisk dag. Planterig madlavning og økologi stod på programmet, og hvordan man kan få det ind i sin egen madlavning.
Det var gratis at deltage, og alle var velkomne.
Om formiddagen havde kantinen i samarbejde med Meyers Madhus lavet planterig mad med fokus på økologi og nytænkning i køkkenet. Det blev til en masse lækre retter, som IBA’s studerende og medarbejdere nød godt af til frokost.
Eventet bød på oplæg om økologi og nytænkning med hensyn til plantebaseret madlavning fra forskellige eksperter. Efterfulgt af en paneldebat, hvor de deltagende kunne stille spørgsmål om alt inden for økologi og madlavning.
– Vi er her jo for at gøre det, vi arbejder med, meget bedre. Det er en del af vores udviklingsrejse, og det her kan være startskuddet. Det er vigtigt, at bæredygtighed og økologi hænger sammen, siger Mette Kjær, som er køkkenleder i Børnehuset Ved Åen i Kolding.